Lean Toys Vändaga teritaja konteineriga

12.95

Saadavus: Laos Bränd:
Vaata ostukorvi

Kirjeldus

Elegantses pruunis värvitoonis reguleeritav vändaga teritaja on täiustatud tööriist, mis ühendab kaasaegse disaini funktsionaalsusega. Sellel on elegantne puidu imitatsiooniga  pruun korpus.

Teritaja on loodud kasutusmugavust ja tõhusust silmas pidades. See on varustatud avara laastude mahutiga, mis hõlbustab oluliselt tööd. Tänu suurele konteinerile ei pea te muretsema selle aeg-ajalt tühjendamise pärast, mis võimaldab tööriista pikemat ja katkematut kasutamist. See lahendus vähendab vajadust sagedase puhastamise järele, mis on äärmiselt mugav, eriti intensiivses kasutuses.

Selle teritaja üks peamisi eeliseid on võime täpselt reguleerida pliiatsi või värvipliiatsi teritamise pikkust. Tänu sellele funktsioonile on kasutajal täielik kontroll lõppefekti üle, mis on eriti oluline täpsust nõudva töö jaoks.

Pikkuse reguleerimine võimaldab reguleerida otsa paksust ja teravust sõltuvalt teie vajadustest, mis suurendab tööriista mitmekülgsust.

See tööriist sobib ideaalselt kasutamiseks kontoris, kunstistuudiotes, koolides või kodus. Teritaja ühendab esteetika, funktsionaalsuse ja mugavuse, andes kasutajale täieliku kontrolli teritusprotsessi üle, muutes selle asendamatuks lisaseadmeks igas tööruumis.

Mõõdud: 10.5cm x 7cm x 6.5cm