Glo Pals vannitegelane koos valguskuubikutega – Alex

20.00

Saadavus: Laos Bränd:
Vaata ostukorvi

Kirjeldus

Saa tuttavaks Alexiga, Sinu lapse uue vannisõbraga! Alex on särav ja rõõmsameelne kollane tegelane, kes sümboliseerib päikest, õnne ja elurõõmu. Kollane värv tõstab tuju, ergutab loovust ja toob ellu positiivsust – täpselt nagu Alex! Ta on abivalmis ja hooliv sõber, kellele meeldib telkida ja veeta aega looduses. Alex on seltskonnahing, kes saab kõigiga suurepäraselt läbi. Ta armastab kirjutada oma sõpradele heade soovidega kirju, lihtsalt selleks, et nende päeva toredamaks muuta. Selline sõber nagu Alex on tõeline aare, kelle seltskond teeb iga päeva rõõmsamaks!

Glo Pals Character komplektis on kaasas tegelane ja 2 Glo Pals valguskuubikut, et muuta vanniaeg veelgi huvitavamaks!  Vajuta valguskuubik tegelase selja sisse, lase see vette ja vaata, kuidas ta helendama hakkab ja ellu ärkab! Painduvate käte ja jalgadega ning värvikate iseloomudega Palid toovad esile iga lapse ainulaadsuse ja eripära.

Glo Pals interaktiivsed vannikuubikud on loodud sensoorseks valgusteraapiaks, muutes vanniaja maagiliseks elamuseks! Lihtsalt pista kuubik vette ja vaata, kuidas see vees võluväel helendama hakkab! Kuubikud aktiveeruvad ainult veega kokkupuutel ja lülituvad automaatselt välja, kui need veest välja võtta.

Ideid! Pane eri värvi kuubikud purki, võid lisada juurde helkivaid helmeid ja saad tõeliselt maagilise laterna! Sobib kasutamiseks ka basseinis ning vannis koos vahuga.

Kuidas Glo Pals töötab: Iga kuubik põleb kuni 16 tundi, mis tähendab umbes 30 õhtust mängimist.

Hooldus: Pärast vanni loputa kuubikud puhta veega, raputa rätiku sees kuivaks ja hoia neid kuivas kohas, et need kestaksid võimalikult kaua. Kuubikute sees on õhuavad, et liigne vesi välja puhuda.

Taaskasutatud materjal ja ohutud lastele: Glo Pals kuubikud on valmistatud 100% taaskasutatud plastikpudelitest, iga neljase Glo Plas paki tegemiseks on kulunud 4,9 plastikpudelit.

Laste ohutus on Glo Pals prioriteet – selle tagamiseks on kuubikud kindlalt suletud ja patareisid ei saa sealt välja võtta.

Sobib vanusele alates 3+

Glo Pals loojad said inspiratsiooni autistlikust lapsest, kelle ema kasutas Glo Pals® tehnoloogiat, et aidata tal ületada vee hirmu. Tema lugu mõjutas Glo Pals® tegelaskujude väljatöötamist ja missiooni luua toode, mis kaasab lapsi meeleliste harjutuste tegemisse ning muudab vanniskäigu lõbusamaks.

Iga Pal on oma isikupärase karakteriga, et rõhutada neid erilisi jooni, mis muudavad igaühe meist ainulaadseks.