Glo Pals sensoorsed valguskuubikud vanni – Sammy

16.00

Saadavus: Laos Bränd:
Vaata ostukorvi

Kirjeldus

Saa tuttavaks Sammyga, Sinu lapse uue vannisõbraga! Sammy on särtsakas punane tegelane, kelle värv kehastab armastust, julgust ja lõputut energiat. Punane värv annab jõudu ja ergutab meeli, täpselt nagu Sammy, kes on alati valmis uusi seiklusi ette võtma. Sammy on natuke koerust täis – talle meeldib oma sõpradele salaja nalja teha ja pargis peitust mängida. Ta on ka väga aktiivne ja sportlik, nautides matkamist ja põnevaid seiklusi koos oma sõpradega. Sammy muudab iga vanniskäigu lõbusaks ja elevust täis kogemuseks!

Glo Pals interaktiivsed vannikuubikud on loodud sensoorseks valgusteraapiaks, muutes vanniaja maagiliseks elamuseks! Lihtsalt pista kuubik vette ja vaata, kuidas see vees võluväel helendama hakkab! Kuubikud aktiveeruvad ainult veega kokkupuutel ja lülituvad automaatselt välja, kui need veest välja võtta.

Pakendis on 4 valguskuubikut, mis muudavad vanniskäigu või muud veemängud põnevaks ja värviküllaseks kogemuseks.

Ideid! Pane eri värvi kuubikud purki, võid lisada juurde helkivaid helmeid ja saad tõeliselt maagilise laterna! Sobib kasutamiseks ka basseinis ning vannis koos vahuga.

Kuidas Glo Pals töötab: Iga kuubik põleb kuni 16 tundi, mis tähendab umbes 30 õhtust mängimist.

Hooldus: Pärast vanni loputa kuubikud puhta veega, raputa rätiku sees kuivaks ja hoia neid kuivas kohas, et need kestaksid võimalikult kaua. Kuubikute sees on õhuavad, et liigne vesi välja puhuda.

Taaskasutatud materjal ja ohutud lastele: Glo Pals kuubikud on valmistatud 100% taaskasutatud plastikpudelitest, iga neljase Glo Plas paki tegemiseks on kulunud 4,9 plastikpudelit.

Laste ohutus on Glo Pals prioriteet – selle tagamiseks on kuubikud kindlalt suletud ja patareisid ei saa sealt välja võtta.

 

Sobib vanusele alates 3+

Glo Pals loojad said inspiratsiooni autistlikust lapsest, kelle ema kasutas Glo Pals® tehnoloogiat, et aidata tal ületada vee hirmu. Tema lugu mõjutas Glo Pals® tegelaskujude väljatöötamist ja missiooni luua toode, mis kaasab lapsi meeleliste harjutuste tegemisse ning muudab vanniskäigu lõbusamaks.

Iga Pal on oma isikupärase karakteriga, et rõhutada neid erilisi jooni, mis muudavad igaühe meist ainulaadseks.