SABO concept puidust Lossi ehitusplokid, Light Pink

Kuumakse al. 7.25 / 18 kuud

115.90

Saadavus: Laos Bränd:
Vaata ostukorvi

Kirjeldus

Lossiplokid on paljude-paljude mängude allikaks. See mänguasi võib tõesti suurendada kujutlusvõimet ja vaba loovust. Kuigi me nimetame seda “lossi” ehitusplokkideks, ei ole piiranguid sellele, mida saate tegelikult ehitada: laev, robot, kindlus, maja, isegi väikelinn – see on teie ja teie kujutlusvõime otsustada.

Miks on see mänguasi kasulik:

1.Laps õpib kujundeid ja treenib peenmotoorikat.

2. Klotsidega ehitamine arendab võimet pikemalt keskenduda, olla kannatlik, kui detailid ümber kukuvad ja laps peab uuesti alustama. Samuti õpetab see mitte loobuma ja saavutama oma eesmärke.

3. Losside ehitamisega laps õpib, kuidas luua kaosest korda.

4. Konstruktsioonide loomine on esimene kokkupuude põhjuslike seostega – laps proovib hüpoteese ja näeb, kas need töötavad või mitte: kas mu loss hoiab kinni 3 kuubikust või kukub? Mitu kuubikut saan enne torni kukkumist üksteise sisse virnastada?

5. Kujutlusvõimest millegi ülesehitamine on üsna raske – peate seda oskust arendama, nii õpite 3-mõõtmelist mõtlemist ja proovite ennast arhitekti või disainerina.

Valisime lastele maalähedased värvid, et mõista maailma ilu ja keerukust – seda ei piira roheline, kollane, sinine ja punane. See on laiem. See on sügavam.

Laske oma lapse loovusel kasvada.

Märkus:

Värv võib piltidest veidi erineda (sõltub teie ekraani seadetest). Me ei kasuta oma piltidel ühtegi filtrit, et näidata tõelisi toone reaalsusele võimalikult lähedal.
Mänguasjadel võib olla puidujälgi. Meie värv ei kata puidu mustrit, nii et seda saab väga kaunilt näha – jooned ja laigud. See tähendab teie mänguasja ainulaadsust.
Mänguasjad on siledad ja hoolikalt meisterdatud, nii et nendega on mõnus mängida ja käes hoida.

41 details in a set.
Size: 24 x 24 x 4 cm / 9,44 x 9,44 x 1,57 inches
Weight: 1,4 kg
Paint: non-toxic water-based paint
Recommended age: from 3 years
Material: wood (linden or birch)

Made in Ukraine.